hodepine-kiropraktor-behandling

HODEPINE

Hodepine kan komme av en mengde forskjellige årsaker. Alt som på noe vis forandrer trykket eller balansen inne i hodet kan gi hodepine. Det kan også komme av nevrologiske forandringer eller spenninger i blodårer.

Hodepine kan også komme fra leddene i nakken, og/eller musklene i nakken, samt at musklene på hodets utside er spent.

Spenningshodepine er ofte lokalisert til begge sider av pannen, og føles som et hardt stramt bånd rundt hodet. Hodepinen oppstår oftest på slutten av dagen, i forbindelse med spenninger i nakke og skuldre. Andre dager kan man våkne med hodepinen, og den gir seg ikke i løpet av dagen eller uken.

Migrene er en hodepine som ofte rammer kvinner. Migrenen sitter ofte på den ene siden av hodet, er kraftig pulserende, den varer i flere timer, og noen ganger dager. Dette kan også føre til generelt ubehag og oppkast.
Migrene med aura, er når man i tillegg til hodepinen er overfølsom for lyd, lys, eller merker forandringer i synet og følelseløshet i kroppen.

Spenningshodepine og noen former av migrene kan behandles av kiropraktor, og hodepinen kan fjernes helt, eller symptomene kan lindres.

Les mer om våre andre behandlinger.